Daglig leder i Småkraftforeninga, Knut Olav Tveit, er godt fornøyd med utviklingen i forsikring av småkraftverk. Foto: Mona Adolfsen
Daglig leder i Småkraftforeninga, Knut Olav Tveit, er godt fornøyd med utviklingen i forsikring av småkraftverk. Foto: Mona Adolfsen

90 prosent sier ja til småkraftforsikring

Daglig leder i Småkraftforeninga, Knut Olav Tveit, er storfornøyd med at de ikke bare fikk på plass en forsikringsavtale for sine medlemmer i fjor, men at nær 90 prosent nå har benyttet seg av tilbudet.

Publisert: 2017-12-15 10:16:30.0 
Oppdatert: 2017-12-15 10:16:30.0

MIKO FNSV ALTE NOR

Det tok tid før Småkraftforeninga fikk landet en forsikringsavtale for sine medlemmer. De hadde nærmest gitt opp da forsikringsmegleren Marsh i mars i fjor fikk en avtale med KLP. Nå har nær 90 prosent av medlemmene i Småkraftforeninga takket ja til tilbudet fra KLP.

Det er Småkraftnytt som nå opplyser at det er hele 90 prosent av de som har fått tilbud av deres medlemmer, som har takket ja til forsikringen som Marsh har fremforhandlet med KLP. Ifølge Småkraftnytt sparer medlemmene mellom 20 og 40 prosent på å bytte til denne forsikringen.

Over 70 medlemmer er nå med i ordningen som også er åpen for de som ikke er medlem i Småkraftforeninga. For å nyte godt av den fremforhandlede reduserte prisen, må man imidlertid være medlem.